Sikkerhet og regler

Alltid les nøye bruksinstruksjoner av elektroniske sigaretter. Bruk elektroniske sigaretter på en ansvarlig måte, ta hensyn til alle ovennevnte sikkerhetsforanstaltninger.

Alltid bruk riktige hoder av fordamperen. De fleste fordampere har visse begrensninger med hensyn til fordamperspiralens motstand. Vennligst les nøye gjennom instruksjoner av fordamperen. Dette er spesielt viktig å være oppmerksomhet på når det gjelder damping av SubOhm.

Oppbevar elektroniske sigaretter på et trygt sted. Aldri la dem ligge på et brennbart materiale. Aldri oppbevar elektroniske sigaretter i direkte sollys, for eksempel på en vinduskarm eller på dashbordet i bilen.

Alltid bruk riktig ladekabel. Bruker du en USB-kabel, kontroller alltid at strømforsyningen er i samsvar med den elektroniske sigaretten. Hvis laderen har høyere spenning enn batteriet, kan batteriet overopphetes.

Aldri overlast batterien på den elektroniske sigaretten, eller la den ligge å lade over natta.


HALSRØSK/THROAT HIT – hvor mye man kjenner at dampen kribler i halsen. Ved en blanding av VG/PG på 50/50 får du et greit halsrøsk. Halsrøsk er følelsen du får når du virkelig «røyker», og du føler at det river litt. Om du skulle være av typen som ikke trenger halsrøsk for å føle at du røyker, så kan man ofte blande det i 20/80 forhold (20% PG og 80%VG da får du en mild og god opplevelse).


100% PG: Veldig sterk halsrøsk, med rene smaker og lite produksjon av damp.


80/20 (PG / VG): Fortsatt veldig liten dampproduksjon, og middels sterk halsrøsk.


70/30 (PG / VG): Litt mer damp, litt mindre halsrøsk.


60/40 (PG / VG): God nok damp med en merkbar, men ikke overveldende halsrøsk.


50/50 (PG / VG): Blanding av kvalitetsdamp og myk halsrøsk.


40/60 (PG / VG): Merkbar og synlige stor damp og redusert halsrøsk.


30/70 (PG / VG): God produksjon av damp og minimal halsrøsk.


20/80 (PG / VG): Utmerket produksjon av damp og liten halsrøsk.


100% VG: Svært lite halsrøsk med uttrykt søt smak og mye produksjon av damp.

© Norgessigaretten 2014 - 2020