RDA,RBA& RTA

Forskjell mellom RDA,RBA& RTA?


Fordelene ved å bruke hver av dem. 

RBA - Gjenoppbyggende atomiser. Omfatter alle varianter av den gjenoppbyggende enheten. 

RDA  - Gjenoppbyggende dryppende atomiser, Her er ingen tank inkludert for å holde ejuicen og mate veken. Du får en perfekt hit hver gang ved å dryppe ejuice direkte til veken manuelt, men du trenger ikke å alltid dryppe, siden det er ekstra ejuice igjen.


HVA ER FORSKJELLEN MELLOM GJENOPPBYGGENDE DRYPPENDE ATOMISERE (RDA) OG GJENOPPBYGGENDE ATOMISERE (RBA)?

Gjenoppbyggende dryppende atomisere og gjenoppbyggende atomiseres funksjon er nesten lik. De er generelt atomisere med høy kvalitets atomiser-baser som lar deg bygge din egen atomiser-spole til å bruke med dem. Veke eller bomull blir så kjørt gjennom spolene for å absorbere e-væske som drypper på dem, og mater væske til spolene. Forskjellen mellom RRA og RBA er at RDA krever at du kontinuerlig drypper e-væske på bomull eller vekematerialet. Etter et par drag tørker væsken opp, slik at du må dryppe mer. RBA, derimot, har reservetanker, slik at du kan fylle mer væske inn i dem, slik at kontinuerlig drypping er unødvendig.


RTA betyr: Gjenoppbyggende tank-atomiser. RTA ser ut som en tank-atomiser (med klar tank eller metall-tank), men kommer med en bunn du kan bygge på. De fleste RTA har tre hoveddeler: Bunn, Tank og pipe. Her er en populær RTA for deg: Gemini RTA Tank.

RDTA betyr: Gjenoppbyggende dryppende tank-atomiser , det er RDA + RTA, med en tank for å holde ejuice, og med en bunn for å bygge på, forskjellen er funksjonen på “auto-dryppingen”. Du trenger ikke å trekke av toppen på hetten og dryppe på veken konstant, og det har heller ingen kanaler hvor ejuice kan strømme inn i veken. De arbeider vanligvis ved å dryppe på din veke når du trykker ned drypp-spissen. Den kalles også"auto-drypper".


ER DRYPPING RETT FOR MEG?

Drypping er en ekstremt avansert form for vaping. Det er mange faktorer involvert ved å bruke gjenoppbyggende atomisere som må forstås før du deltar i denne aktiviteten. Det er anbefalt minst seks måneders erfaring med vaping, og en måned med trening fra en erfaren drypper før du tar del i drypping/bygge på egenhånd.

Hvis du er en erfaren vaper, så kan drypping og bygging være noe som interesserer deg. Om drypping er rett for deg avhenger av hva dine behov for vaping er. Hvis du er en moderat vaper og ønsker en ren hit med store vape-skyer, kan du oppnå det med en god tank og en boks MOD. Men om du er en skyjager og ønsker de største røykeskyene, så kan en RDA eller RBA være noe å vurdere.

Uansett, med den avanserte programvaren som er tilgjengelig, vil ikke det å søke ekstremt store røykeskyer lenger trenge bruk av en RDA/RBA. Sub-ohm tanker, slik som Aspire Atlantis og Kanger Subtank, vil gi sammenlignbare røykeskyer slik aom RDA gjør. Selvsagt, med en gjenoppbyggende atomiser, får du større fleksibilitet, som tillater deg å justere oppsettet for optimal ytelse. Likevel vil enheter med høy wattstyrke og sub ohm tanker som er tilgjengelig i dag gi fremragende damp og smak.


Fukt og spolematerialer betyr noe

Materialet du bruker for din veke kan ha stor betydning for smaken du får. Silica veke brukte å være standarden for e-sigaretter, men de dempet smaken på e-væsken. Det er en av grunnene til at bomull nå har tatt sin plass som fuktmateriale for vapere. 

Det er mange valg for bomullsfukt i disse dager. Japansk organisk bomull er nå det som oftest er bredest anbefalt.  Du kan kjøpe det på kvadratark, og den kommer som standard på mange tankspoler. Det gir deg en veldig ren smak fra juicen, og har også fantastiske fuktspredende egenskaper. Alle bomull med høy kvalitet eller moderne keramisk fukt vil gi deg overlegen smak. Ikke glem å fjerne første laget av bomull og bruke den neste. Det er fordi det første laget kan gi dårlig smak.

Slik som det fuktige materialet, er den andre delen av din atomiser, som er tett involvert i vapingprosessen, ledningen. Heldigvis for smak-jagende vapere, er  Kanthal fortsatt det mest brukte spolematerialet, og det gir en ren og naturlig smak fra juicen.

Den største endringen de seneste årene er innføringen av temperaturkontroll. Dette har gitt nye spoletyper, spesielt nikkel (Ni200), rustfritt stål og titan. Nikkel er like god som Kanthal i form av smak, men rustfritt stål og titan kan gi en litt metallisk komponent til smaken.

Forskjellen fra andre materialer er ikke så store, men hvis du legger merke til at juicen ikke skinner like mye når du bytter til en temperaturkontrollert enhet, kan du skyld på. 
© Norgessigaretten 2014 - 2020