Pro Vape Konsentrat 12ml


Pro Vape aroma  Pie (kanel-marshmallow PAI) 12ml

Kanel-marshmallow PAI glasert med vanilje krem. Flaske 12ml.En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn deler. Smakstilsetning&..

35,00kr

Pro Vape aroma  Sex (jordbær og granateple,sitrus) 12ml

Rød farge og søt smak av jordbær og granateple. Syrlig hint av sitrus og eple. Sensuell aroma av hibiskus. Friskhet av mentol.En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for..

35,00kr

Pro Vape aroma  Sin (plomme, vanilje ,tobakksblanding) 12ml

Forbudt frukt er alltid søt for oss - syndere. Vi har gjort det enda søtere ved å legge til litt saftig plomme og vanilje til vår tobakksblanding.En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre f..

35,00kr

Pro Vape aroma  Spy (kaffe,sigar, whisky) 12ml

 Han er usynlig og alltid klar til å handle. Han drikker kaffe for å holde seg våken og røyker en sigar når han trenger å tenke over. Han elsker fargen og smaken av whisky som han drikker hver kv..

35,00kr

Pro Vape aroma  Yes ( blandingen av meloner og bær) 12ml

Livet er en reise, og vi tror at denne friske blandingen av meloner og bær vil legge til litt søthet i  vanskelige tider, så vel som kjøle deg ned når det er for varmt. En hel ny verden av s..

35,00kr

Pro Vape aroma Gem ( bringebær, granateple og hibiskus) 12ml

Alle kjenner barndomsfølelse av sukkerspinn som smelter i munnen. Hva skjer hvis denne følelsen forbedres av gode smaker av bringebær, granateple og hibiskus?En hel ny verden av smaker venter. Miks no..

35,00kr

Pro Vape aroma Rio (ananas, Pasjons frukt og andre ) 12ml

Perfekt blandet cocktail av ananas, Pasjons frukt og andre brasilianske frukter i hånden din, serveres i et kokosnøttskall med et stykke sitrus på toppen.En hel ny verden av smaker venter. Miks noen a..

35,00kr

Pro Vape aroma Ufo (peanøtt, hasselnøtt,kokosnøtt, bær) 12ml

Er det en peanøtt? Eller hasselnøtt? Kanskje er det en kokosnøtt? Jeg føler noen bær der inne! Ingen vet nøyaktig hva det er og bare få har sett det. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen ..

35,00kr

Pro Vape aroma Wow ( jordbærostekaka) 12ml

 Jordbærostekaka med litt is med amaretto smaken og sjokolade glasur på toppen. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye m..

35,00kr

Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)© Norgessigaretten 2014 - 2019