Potions Konsentrat 10ml

Godt utformede, solide smaksaromaer fra Latvia er et perfekt valg for noen som leter etter den søte og tilfredsstillende e-væsken til bakeri. Men det er ikke det beste paret ennå. Det beste er at denne produsenten, som vi fører i vår nettbutikk Norgessigaretten.com, også har et fint utvalg av fruktige aromaer. For prisen er du ikke la ned

Potions  Herbalist (jordbær,mojito)

Forfriskende jordbær og mojito smak. Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn deler. Smakstilsetning&..

65,00kr

Potions Crusader (tobakk,søt krem,karamell)

Mild tobaksmak med søt krem og karamell.  Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn deler. Smakst..

65,00kr

Potions King (banan,vaffel,honning,karamell,peanøttsmør)

Banan med vaffel, honning, karamell og peanøttsmør.  Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn de..

65,00kr

Potions Lady (jordbær,melk,kanel,vanilje iskrem)

Jordbær med melk, kanel og vanilje iskrem.  Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn deler. Smak..

65,00kr

Potions Lumberjack (kokos,vanilje,bourbon)

Bourbon cocktail med kokos og vanilje.  Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn deler. Smakstil..

65,00kr

Potions Merchant (kremsyre,champagne,fersken,eple)

Klassisk kremsyre med champagne, fersken og eple.  Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn dele..

65,00kr

Potions Priest (melon,ville jordbær,fersken,eplejuice)

Melon, ville jordbær, fersken og eplejuice.  Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn deler. Sma..

65,00kr

Potions Sailor (vannmelon,melon,mentol)

Vannmelon med melon og mentol. Frisk bris for de siste sommerdager.  Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som e..

65,00kr

Potions Thief (rom,ananas,kokos,jordbær)

Rom med ananas, kokos og jordbær. Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn deler. Smakstilsetning&nbs..

65,00kr

Potions Thinker (dragefrukt,melkekrem,vaniljesaus)

Dragefrukt med søt melkekrem og vaniljesaus.  Flaske 10ml. En hel ny verden av smaker venter. Miks noen av våre favoritt e-væsker for å skape en kombinasjon som er mye mer enn deler. Sm..

65,00kr

Viser 1 til 10 av 10 (1 sider)© Norgessigaretten 2014 - 2020