Innokin Endura T22 Startsett

Innokin Endura T22 Startsett

  • Varenummer: 700
  • Tilgjengelighet: 2-3 Days
439,00kr

Tilgjenglige valg

Se Video

Endura T22  er et perfekt startkit til  nybegynneren. Innokin Endura er spesielt utviklet med tanke på de som vil holde ting enkelt.  Coilen som er montert er på 1.5ohm og er laget for munn til lunge trekk. Settet leveres med batteri 2000mah og tank 4ml.  Når batteriet begynner å bli tomt så vil et LED lys blinke rødt bak fyringsknappen, og man kan enkelt lade modden ved å plugge inn micro usb kabelen som er plassert i bunnen bak et batterideksel som vippes til side. Batterier er forbruksvare, og har som regel en levetid på 200 ladinger eller mer. Lades enkelt i stikkontakt eller USB-port i datamaskinl. 


Produktparametere: 

Dimensjoner:  245mm x 145mm 

Væskekapasitet: 4ml

Batterikapasitet: 2000 mah

Rekkevidde motstand, wattmodus 1-14 watt


Settet inneholder:

1 x Innokin T22 Endura

2 x  utskiftbar coil 1.5ohm (1 stk. montert i tanken)

1 x micro USB kabel

1 x ekstra silikonpakninger

1 x bruksanvisning


NB! Coiler må byttes med gjevne mellomrom. Hvor ofte kommer ann på hvor mye du damper. Coiler kan vare alt fra noen dager til flere måneder.  De fleste bruker bytte coiler etter 2-4 uker. 

Når man kjenner at det begynner smake rart av dampen, er dette som regel et tegn på at coilen må byttes. Går tanken tom for juice og du trykker på fyringsknappen, vil bomullen inni coilen bli brent. Dette vil gi en stygg brentsmak på dampen.Se Video

Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra© Norgessigaretten 2014 - 2018