Smok TFV12 Prince Mesh coil 0,15 ohm Fordamperhode

  • Varenummer: TFV12 prince mesh
  • Tilgjengelighet: På lager
50,70kr

Smok TFV12 Prince Mesh coil

 

Hvis du har TFV12 Prince er du allerede klar over at den er fenomenal. Smok har nå gjort den enda mer attraktiv med denne - Smok TFV12 Prince Mesh coil på 0,15 ohm, som i stedet for vanlige coiler har tettmasket netting som dekker hele innsiden av vekene. Denne revolusjonerende teknologien gir en mye større varmeoverflate, som gjør at juicen varmes opp mye mer effektivt enn på tradisjonelle coiler. Resultatet er større dampproduksjon og forbedret smaksopplevelse. Vil du ha det beste ut av din TFV12 Prince, ja, da er det vanskelig å komme utenom denne.

Smok TFV12 Prince Mesh coil er designet for å brukes på 40-80 watt Dette høres kanskje lite ut for mange, men mer skal egentlig ikke til for å få mye ut av den takket være måten den er konstruert. Fordamperhodet når sitt absolutte toppunkt på 60-70 watt. Har du lyst til å gå enda litt høyere, så har Smok også lansert en helt ny
TFV12 Prince Strip coil designet med det samme prinsippet, som tåler litt høyere effekt.

TFV12 Prince Mesh coil kan med fordel brukes på ,
Mag, I-Priv og alle andre regulerbare sett med TFV12 Prince, og den skal også fungere godt på Stick Prince.

Nettingen (mesh) er laget av kanthal, og denne skal derfor kun brukes i
wattmodus, ikke med temperaturkontroll. Vekene er som vanlig laget av økologisk bomull, importert fra Japan, for å fremme best mulig smak, som Smok legger mest ære i på TFV12 Prince Mesh coil.

Hele 12 porter, hver av utmerket størrelse, sørger for rikelig tilførsel av e-juice inn til vekene. Fordamperhodet kan uten problemer bruke
alle typer juice, uavhengig av tykkelse, uten at den vil få problemer med wicking.

Er du en
cloud-chaser, eller en helt vanlig damp-etusiast, vil du glede deg over TFV12 Prince Mesh coil. Har du en TFV12 Prince er du egentlig bare nødt til å prøve denne. Har du ikke en TFV12 Prince, vel, da er kanskje tiden inne for å gjøre noe med det.

Fukt gjerne bomullen med litt juice før du monterer fordamperen. Vent alltid i 10 minutter før du tar e-sigaretten i bruk etter fylling når fordamperhodet er nytt. Dette er for å unngå å brenne bomullen.

 

Smok TFV12 Prince Mesh coil kommer i pakker á 3 stk. Prisen er oppgitt per fordamperhode.

 

Se denne videoen for å se hva Mike Vapes synes om de nye Mesh coil og Strip coil for TFV12 Prince


Skriv en vurdering

Note: HTML er ikke oversatt!
    Dårlig           Bra© Norgessigaretten 2014 - 2020