1. Generelle bestemmelser

Denne nettsiden eies av Aluvita UAB. På dene siden vil vi bruke uttrykkene "vi", "oss" og "vår" når vi refererer til nettsiden Norgessigaretten.com og eieren Aluvita UAB. Norgessigaretten.com tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, verktøy og tjenestertil deg, brukeren, på den betingelse at du aksepterer alle vilkår, betingelser og notater stadfestet her. 

Ved å besøke vår nettside og/eller gjennomføre en handel med oss, deltar du i vår "Tjeneste" og du godtar å bli bundet til de følgende "Vilkår & Betingelser". Disse vilkår og betingelser gjelder alle brukere av nettsiden, inkludert de som er besøkende, leverandører, kunder, forhandlere og andre. 

Vennligst les våre Vilkår & Betingelser nøye før du besøker vår hjemmeside. Ved å bruke hvilken som helst del av vår nettside så bindes du til våre vilkår. Hvis du ikke er enig i alle våre vilkår og betingelser, så ikke bruk/besøk nettsiden.

Aluvita UAB har alle rettigheter til å justere bruksvilkår ensidig og til enhver tid utføre endringer i tilbudet av e-butikks tjenester uten å sende skriftlig varsel til tjenestebruker. De nåværende og aktuelle regler er alltid å finne på dette nettstedet.


2. Forbruker av tjenester

Kjøper eller forbruker av tjenester kan være enten en fysisk (naturlig) person eller en juridisk enhet. Bruker av tjenesten erklærer at han/hun er minst 18 år gammel fysisk person.

Aluvita UAB krever at brukeren av tjenester har fylt minst 18 år.

Aluvita UAB har rettigheter til å trekke seg fra kjøpskontrakten dersom den finner ut at tjenestebruker er en fysisk person som er under 18 år.

Tjenestebruker erklærer at han/hun før kjøpet og før salgstransaksjon er blitt kjent med bruksvilkår for www.norgessigaretten.com e-butikken og godtar å overholde dem.


3. Varene

Tilgjengelighet av varene i e-butikken viser varelager som kan variere i forhold til lagerets status eller på grunn av eventuelle tekniske utfordringer i programmer av elektronisk lagersystem.

I tilfelle produktet ikke lenger finnes på lageret, eller i tilfelle det viser seg at den faktiske leveringstiden kan være lengre enn den som er angitt i produktsiden, eller i tilfelle ordren ikke kan oppfylles, vil ansatte av e-butikken ta kontakt med deg og tilby ny eventuell leveringstid, eller tilby å erstatte produktet med et annet produkt som er tilsvarende og har samme pris og kvalitet, eller pengene som er betalt for produktet vil bli returnert.

Penger returneres umiddelbart men ikke senere enn 14 dager etter den opprinnelige bestillings datoen. 

Produktinformasjon blir testet og forbedret regelmessig. Data kan ha blitt gjenopprettet etter ditt siste besøk.


4. Utføring av kjøp 

1. Velg produkter etter dine ønsker og angi opplysninger nødvendig for gjennomføring av bestilling: ditt navn, telefonnummer, e-postadresse, leveringsadresse.

2. Velg hvordan du ønsker å motta varene.

3. Betal for bestilling ved å bruke kredittkort eller din PayPal-konto.

4. Etter bestillingen er ferdig, vil vi sende en melding med ordrebekreftelse til din e-post.

5. Vi forbereder bestillingen og sender en e-post med bekreftelse på at din bestilling er blitt sendt. 


5. Leveringsbetingelser

Vi ber deg om å kontrollere nøye riktighet av opplysninger som du oppgir ved bestilling for å unngå forsinkelser og forvirring i levering av produkter. Hverken Norwegian Match OÜ eller transportselskapet holder noen som helst ansvar for forsinket levering eller mulige misforståelser i tilfelle hvis forsinkelser eller misforståelser er forårsaket av unøyaktighet eller falskhet av din oppgitte bestillingsdata.

Varene leveres med hjelp av Posten Estonia (i løpet av 5-7 arbeidsdager).


6. Fratredelse fra kjøpskontrakten

I tilfelle du etter utført bestilling og før Aluvita UAB har oppfylt sine kontrakts forpliktelser, ønsker å trekke deg fra kontrakten, ta kontakt så raskt som mulig skriftlig på følgende e-postadresse: kundeservice@norgessigaretten.com. Vennligst oppgi i e-posten ordrenummeret som du ønsker å bryte av og oppgi din kontaktinformasjon. 

Dersom din søknad om fratredelse ankommer til oss etter oppfylling av kontrakten, vil tilbaketrekning fra kjøpskontrakten skje i samsvar med vilkårene i e-butikkens bruksvilkår, paragraf „Rett til å returnere”.

Vi vil umiddelbart starte overføring av beløpet som du har betalt, men ikke senere enn 14 dager fra mottakelse av søknaden om fratredelse.

Pengene overføres tilbake til den samme bankkontoen som ble brukt for overføring til Aluvita UAB.


7.  Rett til å returnere

Alle varene kjøpt på e-butikken har gjeldende 14 dagers returrett fra deres mottakelse.

I tilfelle du vil returnere varer som du har kjøpt, vennligst skriv til e-post kundeservice@norgessigaretten.com .

Ved fratredelse fra kjøpskontrakten må du umiddelbart, men ikke senere enn 14 dager fra søknadens dato om fratredelse, returnere varen(-e). Før returnering, sørg for at produktet som returneres er som en komplett pakke, med original emballasje og ubrukt. 

I tilfelle hvis etter retur av varene viser det seg at produktet ikke er i samsvar med betingelsene angitt i bestemmelser av e-butikkens bruk, vil pengene for tjenesten ikke bli returnert til brukeren, og produktet vil forbli i lagring hos leverandøren. Kostnadene i forhold med retur av varene skal bæres av tjenestebrukeren.

Ved retur vil pengene som du har betalt overføres umiddelbart, men ikke senere enn 14 dager etter at varene er returnert tilbake. Returnering inkluderer ikke porto, unntatt det tilfellet hvis produktet ikke er i overensstemmelse med det som var bestilt.

Varer som ikke er i overenstemmelse med bestilte spesifikasjon kan byttes innen 14 dager.

Pengene overføres tilbake til den samme bankkontoen som ble brukt for overføring til Aluvita UAB.


8. Returnering av produkter med garantikrav og produkter som er avvikende 

Aluvita UAB er ansvarlig for avvikelse fra krav og mangler som dukker opp innen 2 år fra det øyeblikket at varen ble overført til deg.

Aluvita UAB holder ikke ansvar for:

produktforringelse / skade som er følge av dine feil;

mangler som har oppstått på grunn av feilaktig bruk av produktet;

normal og naturlig slitasje ved normale bruksforhold.

Etter at du returnerer et produkt som er avvikende fra det som var vist ved kjøpet, mottar du det betalte beløpet (sammen med portokostnader) til din angitte bankkonto ikke senere enn i løpet av 30 dager fra fratredelse fra kjøpskontrakten, og når melding om slik ønske om fratredelse er blitt mottatt.

Salgsgarantien omfatter ikke atomiseren.

Garanti på batterien er 3 måneder eller 300 oppladinger.

Dokument som bekrefter gyldighet av garantien på kjøpte produktet er salgs regning.


9. Personopplysninger og deres behandling 

Alle kundepersonlige data som er innhentet når du foretar et kjøp i e-butikk behandles konfidensielt. Personlige data som er nødvendige for at leveringsselskapet kunne håndtere dine varer, blir sendt til transport/leveringsselskapet etter ditt valg.

Aluvita UAB forplikter seg til å ikke overføre personopplysninger til uvedkommende.

Du har rett til å kontrollere personopplysninger som er knyttet til deg, eller å endre de, eller å be oss om å fjerne de.

Tjenestemottaker gir Aluvita UAB samtykke å sende bekreftelse på mottatt bestilling til e-post adresse som ble angitt ved utførelse av bestillingen.

Ved å registrere deg som bruker på www.norgessigaretten.com, gir du samtykke å motta tilbud på e-post adresse som du anga. Mottakelse av tilbud kan avbestilles ved å besøke vår e-butikk.