Helse

I en studie bestilt av Public Health Agency of England (Det Offentlige helsebyrået i England) og som ble utført av 11 uavhengige eksperter innen området, ble det funnet at e-sigaretter er betydelig mindre skadelig enn tobakk og tobakkprodukter. Studien fant ut at e-sigaretter er 95% mindre farlige enn tobakkprodukter og sigarettrøyking, og øker sjansen for å slutte å røyke. Den ledende forskeren ved undersøkelsen, prof. Peter Hajek fra Queen Mary University of London (Dronningas Marias universitetet i London) mener at funnene etter studien bekrefter at røykere som bytter over til bruk av e-sigaretter nesten eliminerer risikoen for deres helse sammenlignet med de som fortsetter å røyke vanlige sigaretter. Han anbefaler også røykere å prøve e-sigaretter som et verktøy for røykeslutt.
(Kilde: www.gov.uk, ytterligere opplysninger på engelsk).


El sigaretter, tilbehør og andre produkter er ikke ment for mindreårige, nye mødre, gravide eller de som er i faresonen for å bli syke med for eksempel hjertesykdommer, diabetes eller astma, og heller ikke for de som har problemer med høyt blodtrykk.Hvis du opplever noen bivirkninger ved bruk av e-sigaretter, stopp bruken av produktet og ta kontakt med lege umiddelbart.


Slutt å røyke én gang for alle!


Start å dampe og opplev forbedring i din helse allerede etter 24 timer! Imidlertid føler du de mest betydelige forbedringene etter noen få år.

Som du allerede vet, er det svært vanskelig å slutte å røyke på grunn av de psykologiske aspekter, da det for de fleste ikke er avhengighet av nikotin, men selve prosessen, som rett og slett blir en vane - og som vi vet, er atferdsendring svært vanskelig. Dette er altså den største fordelen fra damping for at du kan endre dine vaner gradvis opp til punktet der du vil være i stand til å slutte fullstendig. De første positive resultatene i forhold til forbedring av din helse kommer så tidlig som allerede 24 timer etter den siste sigaretten du røyker.Her ser du en liste over noen av de negative effektene av røyking. Disse påvirker utseendet ditt:• Økt risiko for karies og gule tenner


• Veldig rask aldringsprosess av huden, mer rynker


• Acne – sår og utslett på huden


• Hudfarge – røykere har ofte en usunn farge på huden


• Hår – de mister sin glans, blir kjedelige og tynnere på grunn av kjemiske forbindelser som kroppen absorberer, med mer.
Se hvordan røyking påvirker kvinners helse og utseende: http://tobaccobody.fi/n_en.php


Se hvordan røyking påvirker menns helse og utseende: http://tobaccobody.fi/m_en.php© Norgessigaretten 2014 - 2020