Frakt

Les mer om transportmuligheter, kostnader og annen informasjon i handlekurv av produktene.

Utlevering, sporing og mottakelse av forsendelser. Vanligvis vil din bestilling sendes ut den neste virkedag. I tilfelle av vanlige postpakker sender vi kunden et sporingsnummer, som gjør at du kan se hvor pakken din befinner seg.

Vennligst overvåk beliggenhet av dine varer med hjelp av sporingsnummeret i henhold til gjennomsnittlige leveringstider.


Du kan spore bestillinger på en egne hjemmesider:


http://www.17track.net/no og  https://sporing.posten.no/index.html


Vær oppmerksom på at leveransen kan ta 5-7 virkedager. Pris 49kr.
For bestillinger over kr 500 er levering helt gratis. Du må handle for minimum 500 kr utenom frakt kostnader for å oppnå fri frakt.
Husk at eventuelle rabatt koder kan redusere total summen slik at summen blir under 500 kr. Da vil frakt bli lagt til.

Vi anbefaler å ta kontakt med ditt lokale postkontor, hvis det tar mer tid enn vanlig å motta pakken eller hvis sporing viser at pakken har kommet, men du ikke har fått beskjed om det. Ikke utleverte pakker lagres to uker på postkontorer.

Dersom kunden ikke har hentet sin pakke innen lagringstidens utløp, sendes pakkene tilbake til senderen!
Vennligst ta kontakt med oss til vår e-post: kundeservice@norgessigaretten.com, i tilfelle pakkens ankomsttid er forsinket med mer enn den angitte leveringstid, eller i tilfelle at pakken er allerede ankommet basert på sporingsnummeret på pakken, men du har ikke mottatt en kunngjøring om ankomsten.


Du betaler ikke toll! Vi vil dele bestillingen din slik at verdien av en pakke ikke overstiger 350 kroner.

Norgessigaretten.no/Norwegian Match  sender dine varer fra EU. Vi er ikke ansvarlige for ekstrakostnader, mva og annet i Norge.


© Norgessigaretten 2014 - 2017