Nicorex Frukt


Nicorex Citrus Mix e-juice

Citrus mix - Smaken av sitrusmiks er frisk og litt syrlig med et hint av sødme. E-væsken med sitrussmak har  en syrlig undertone og er sporty og frisk. Citrus Mix er egnet til brukere som foretre..

66,00kr

Nicorex Eple e-juice

Eple er den klassiske smaken vi alle elsker. Dampere er ikke noe unntak. E-væsken har smak av grønne, modne og friske epler, noe som har en forfriskende påvirkning på alle brukere av e-sigaretter..

66,00kr

Nicorex Banana e-juice

Banana e-væske er rik på smak og smaker søtt. Denne e-væsken er perfekt for alle som er glad i bananer. Den er både rik og mild på smak.Denne er søt og lett, svært mild med smak av banan e-væske som f..

66,00kr

Nicorex Blåbær e-juice

Blåbær - hvis "Sommerens blåbær" eller druer er for søte, finner man en mellomting med denne blåbærpregede e-væsken. E-væsken med blåbærsmak vil gi deg en følelse av sommerens dufter fra skogen med fe..

66,00kr

Nicorex Blackcurrant e- juice

E-væsken har en fersk og svakt søt smak. De som mener at smaken av drue er for mye vil finne en ferskere nordisk drue i solbærsmaken. Black Currant fra Nicorex er en forfriskende e-væske med solbærsma..

66,00kr

Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)© Norgessigaretten 2014 - 2018