Hvordan dampe riktig? Her er de 2 mest brukte metodene

Det finnes millioner av røykere der ute som vurderer og slutte. Sannsynligheten for at de har tenkt på å gå over til damp er veldig stor. Her er alt du trenger å vite om hvordan du skal dampe riktig. Her er de 2 mest brukte metodene.


Munn til lunge (MTL)

Når du damper,suger du dampen i munnen din og lar den ligge et øyeblikk før du endelig drar ned i lungene. Dette bør være enkelt for enhver tidligere røyker å mestre, siden det er den mest populære teknikken som brukes når man røyker sigaretter.Erfaring

På grunn av dens likhet med sigarettrøyking, foretrekker nyere dampere å bruke denne metoden. Fordi det er denne de er mest vant til ifra røyking.

Munn-til-lunge er også det beste valget for folk som ønsker å oppleve maksimal smak. Siden dampen sitter i munnen din for en stund, gir den tungen en sjanse til å virkelig smake på de nyanserte undertonene av favoritt smaker. Den lave skyproduksjonen av MTL damping er også flott når du våge rå dampe på offentlige steder - eller et sted som du ikke vil at andre skal bli irritert av massive dampeskyer.


Utstyr:

Hvis du sparer penger, er det viktig for deg (som det er for de fleste av oss), munn-til-lungevaporatorer, for eksempel "vape penn"eller "cig-a-likes", er generelt billig og overkvalifisert når det kommer å få jobben gjort.

Hvis du ikke ønsker å bli plaget av store dampeskyer kan du kjøpe en vampepenn eller noe litt mer avansert. Ikke høyre en 15-20 watt her. 1,2 ohm eller høyre er best for en best mulig vampe opplevelse.


                                              

                          Vapour 2 enkle Startsett                                                            Aspire Pockex Pocket AIO 


Juice:

Når du kjøper din e-juice, vil du finne en smak som er kombinert med et høyere PG-innhold enn VG-forhold (for eksempel: 40/60 VG / PG) er foretrukket av MTL dampere av to grunner. Generelt sett vil en e-væskesmak som er blandet med et høyere PG-innhold gi et bedre slag i halsen, og dermed simulere et tøffere strupslag som ligner på følelsen av å ryke sigaretter.


Nikotinstyrke:

Munn-til-lunge damping er også den foretrukne dampe stilen for de som trenger store mengder nikotin for å få jobben gjort. Low-watt-enheter kombinert med høy-nikotin dampe juice gir en utrolig jevn og smakfull dampe opplevelse. Utallige mennesker har funnet ut at høyere nivåer av nikotin ikke lenger er nødvendig med denne dampe metoden, og har med suksess redusert sitt nikotinforbruk på lang sikt.Direkte ned i lungene (DL)

Her drar du dampen rett ned i lungene uten å ha røyken i munn først. Sånn som vi puster til daglig. Dette kan være en litt motsatt effekt for tidligere røykere.Erfaring

I motsetning til andre metoden ovenfor kan denne virke veldig intens. Da du drar alt rett ned i lungene med en gang. Spesielt om nikotin innholdet er høyt. Etter en stund kan denne metoden være bedre for deg. Denne metoden gir også mere skyer. Så hold avstand til andre mennesker.


Komme i gang

De tingene du trenger for en skikkelig direkte-til-lunge-opplevelse, er like forskjellige fra MTL som selve teknikken. Det er viktig å ha et riktig oppsett hvis du vil ha den beste direkte dampe opplevelsen.


Utstyr:

Det første du trenger er en damper med sub-ohm tank det finnes mange varianter av disse. Disse er også dyrere en andre typer.

Det vil også være en merkbar forskjell når det gjelder spiralene. Mens MTL-spoler er typisk små og laget med kunstige fibre for wicks, er sub-ohm-tanker lastet med organisk bomull og har betydelig større porter. Dette gjør at wicket kan saturere raskt med e-juice, og dermed skape en nesten nonstop-strøm av e-væske til spolene dine og skape massive skyer av damp.


                                                         

                                                          Eleaf iJust 3                                                                                                              Eleaf iKuu i200 med Melo 4 tank


Juice:

Kjøpt juce som har høyre VG en 70% om du ønsker å benytte deg av denne metoden.


Nikotin:

Denne metoden er ikke for nybegynnere men du bør holde deg til rundt 6MG. Dette er noe du nesten må føle litt på selv hvor mye nikotin du kan tåle.

 

 


Bilde linker:

https://blog.aspirecig.com/mouth-to-lung-and-direct-to-lung/

www.ecigclick.co.uk/

www.norgessigaretten.com© Norgessigaretten 2014 - 2020