De beste e-sigarettene som du burde prøve


Uansett om du ønsker å gå over til el sigarett fra vanlig røyk, eller om du er en dreven el røyker. Så er disse produktene noe du burde prøve.


ELEAF IJUST 3 starter sett er den beste e sigaretten som vi har i dag til nybegynnere. Dette er det beste vi kan tilby nybegynnere i dag.
Med batteri på hele 3000mah og 6,5 ml tank som du kan ha e-juice i, så vil den holde hele dagen lang. Coilen som følger med bytter du enkelt etter 2-4 uker. Alt avhengig av hvor mye du røyker.  Du bytter coil når du kjenner at røyken smarter rart. Når du er nybegynner er dette noe som du lærer deg til etter hvert. Du starter å lære ditt eget røyke mønster. Denne er også en favoritt blant brukerne, jevnt over har den kun fått gode tilbakemeldinger. Det  er  også mange som bruker denne typen veldig lenge før de går over til en damper som er mere ment for den proffe. Ikke rart den er en favoritt i vape Norge.


Billigere varianter


En av våre billige favoritter, ikke la deg skremme av den billige prisen for mange er dette den beste beste e sigarett som er å få kjøpt. Mange dampere fortsetter å sverge til denne. Vi snakker så klart om ASPIRE POCKEX POCKETmed 1500 Mah batteri så holde den ut dagen.

2ml kapasitet til e juice er mer en nok for de fleste. Men røyker du veldig mye i løper av en dag så hadde vi kanskje godt for en litt større variant med større tank og batteri, WISMEC PREDATOR 228 er et start sett for deg som røyker utrolig mye. Den koster mye mer en den fra Aspire, men den har større tank. Det negative her er at du må kjøpe batterier utenom. En av disse tre er blant favorittene blant el sigarett bruker i Norge og overalt ellers i verden hvor de bruker el røyk. e sigarett norge er mere klar for dampere noen gang.


Alle disse variantene som nevnes over her passer perfekt for deg som ønsker å slutte med røyken. Eller du alt bruker damp men ønsker å bytte den du har. Alle disse er gode nybegynner sett som alle har fått gode tilbakemeldinger. Det positive med e sigaretter er at det er sunnere, billigere og lukter bedre. Dette har kommet frem ved hjelp av forskning at e damp ikke er like skadelig som bruk av andre tobakksvarer. Det fleste som går over til e sigaretter er PGA økonomi, da prisene på vanlig røyk kun går oppover. Det blir dyrere og dyre. Det fleste har lyst til å slutte med røyken, men klarer ikke dette. Da er dette et godt alternativ for deg som et bytte eller en mellom ting til du skal slutte med røyken. Esigaretter er også en billigere løsning på sikt. Det finnes veldig mange forskjellige starter sett som du kan velge mellom hvis du ønsker å starte med e sigaretter. Her har vi valgt ut kun noen av dem.

 

 

 

 

 

 © Norgessigaretten 2014 - 2020