Vår favoritt E-Juice alle bør prøve

Damping (vaping) er svært populært blant millenniums-generasjonen. Det er imidlertid langt fra noen trend, damping ser ut til å ha kommet for å bli. Med et stort samfunn av dampe-entusiaster og hundrevis flere som prøver det ut hver dag, er damping mer populært nå enn noensinne.

Noe av det som gjør damping så populært som hobby, er de endeløse mulighetene til å kombinere e-væsker tilgjengelig på markedet i dag. Fra fruktig til tobakks-smak finnes det tusenvis av forskjellige e-juicer å prøve ut. Med litt eksperimentering kan så å si alle finne en som passer deres personlighet og smaksløker. 

  

Enda bedre er det at e-juicer kan kobles sammen eller kombineres på forskjellige måter for å passe med det du foretrekker. Hvis du ønsker sjokolade og mynte, eller tobakk og kanel, vil den beste dampe-juicen komplementere andre e-væsker for å forsterke din dampe-opplevelse.

Om du ser etter noe nytt og annerledes, eller bare en morsom smak å prøve, er dette noen av våre velprøvde, ekte favoritter. 

Våre favorittsmaker av E-væsker til dessert 

Valset rullekake med iskrem og smultringer ble nevnt blant de  beste mat-trendene i 2018 Alle elsker dessert! Denne trenden ser ut til å omfatte dampe-væsker også, der e-juice med dessertsmak konsekvent er blant bestselgerne våre.

Vapy Creamy Twist er vår definitive dessertsmak for alle som elsker søtsaker. Denne eggekrem-lignende smaksbomben kommer til å mykne opp selv det mørkeste humøret. Den søte dampen minner om en krembolle med en mild undertone av vanilje. Antallet mennesker som forelsker seg i denne, beviser hvor populær den er hos praktisk talt alle som prøver den. 


  

For noe lett, søtt og en smule tropisk, prøv  Pro Vape Rio e-juice. Mens en drikkevare teknisk sett ikke regnes som dessert, sikrer de søte tonene til denne populære fruktige e-juicen at den konsistent regnes blant de beste dampe-væskesmakene som vi selger. Dette er en smak som passer til avslappende, sene morgener på verandaen, i selskap med en damevenn, eller på tur med hunden din på stranden i solskinnet. Våre favorittsmaker av E-væskedrinker

En mojito er den perfekte drink for sommertiden, og  Nicorex Mojito e-juice  tilsvarer denne nøyaktig innen damping. En glidende, sitron-drysset og frisk kombinasjon gjør at denne dampen nytes best i et grillselskap med venner, etter en lang svømmetur i sjøen, eller bare på en kort vandretur i skogen. Med et hint av romsmak, en anelse søtsmak, og litt mer enn en antydning av mynte, er denne dampen perfekt for å friske opp sinnet og forynge ganen. 

               


Red Energy e-væske 
er den andre av våre mest populære drikke-baserte e-juicer. Den er så populær at det godt kan være den beste dampe-juicen på nettet. Den har nøyaktig den Red Bull-smaken vi alle kjenner og elsker, og noen mennesker gir tilbakemelding om at den gir den samme sitrende energien som drikkevaren den har fått sitt navn fra. Selv om den kanskje ikke gir deg vinger slik den originale drikken blir påstått å gjøre, har den definitivt samme sursøte smaksprofil. 

 

Våre favoritter av fruktsmaker

Fruktsmaker er til enhver tid populære hos våre kunder, men  Moliq Lemonade Blush er syrlig, og oppfyller alle drømmer til en sitron-elsker. Friskhet og sitronpreg, søt og livlig, gjør denne blandingen av sursøt e-væske til den perfekte smaksblandingen for 2018. Om du leter etter en morsom e-væske å dele med venner eller noe å avslutte en sommernatt ute med, er Moliq Lemonade Blush den perfekte e-juicesmak for dine behov. 

   

 


Bilder:
https://pixabay.com/en/people-adult-woman-smoke-a-3252561/
https://pixabay.com/en/man-portrait-smoke-cloud-vapor-1245836/
https://pixabay.com/en/woman-girl-lady-cap-smoke-vape-2586198/© Norgessigaretten 2014 - 2020