Hva er nikotinsaltet e-juice?

Brukes ikke i high powered / Sub-ohm enheter


* Ansvarsfraskrivelse * Brukes kun nikotinsalt-e-væske med lav watt-enhet. På grunn av glatthet og nesten umiddelbar absorpsjonshastighet for nikotinsalt, kan nikotin overdosering være mulig når det pustes inn, raskt inntrukket eller brukes i med høy watt / sub-ohm-enheter .


Oppsummering:


Nikotinsaltet e-juice gir dampere mulighet til å dampe høyere nikotinstyrker uten det grove strupefallet som finnes i tradisjonelle e-juicer sammenlignet med samme nikotinnivå. For eksempel, hvis du skulle vape en 30mg e-juice laget med freebase nikotin, ville halsen hit være uutholdelig, men hvis du skulle vape 30mg e-juice laget med nikotinsalt, ville halsen bli mye jevnere. Fortsett å lese for å forstå hva vi snakker om!

 
Hva er «fri base» nikotin?


Freebase nikotin er en metode som tobakksfirmaer har brukt siden 1960-tallet.

Freebase betyr at nikotin er i sin reneste form i forhold til de andre nikotinderivatene, noe som betyr at nikotinen er mye sterkere når den blir oppvarmet, og den kan absorberes mye raskere.

På 1960-tallet fant et stort tobakk frima ut at hvis de manipulerer pH-nivåene i nikotin, ville det gi et bedre kick enn tidligere sigaretter laget på 1950-tallet.


  


Kjemien bak fri base Nikotin:

- Nikotin i tobakkblader har en kjemisk sammensetning av en type salt. Et salt består av en kjemisk reaksjon som har en positiv ladning og en negativ ladning.

- Nikotinens naturlige kjemiske natur er en veldig svak base og består av negative ladede partikler. Som en base forsøker den å finne positivt ladede partikler (Protons) for å finne stabilitet og bli ionisert. Med andre ord, nikotin i tobakksblader er ikke den mest effektive måten å levere nikotin inn i kroppen vår, fordi den har en vanskeligere tid å bevege seg over organiske membraner og ikke blir like lett fordampet.

-  Firmaet Big Tobacco fant ut at hvis de fjerner den positive ladningen fra nikotin, ville den gå tilbake til sin frie tilstand der det ville være mye lettere for kroppen vår og ta opp nikotin. For å oppsummere, gjør nikotin i sin fribaseform det mer biotilgjengelig til lungene og til hjernen din, noe som gjør det mer kraftig.

 

Hva er Nikotinsalt?


Nikotinsalt er et naturlig innhold i tobakksblader.Nikotinsalt trenger høyere temperatur for å fordampe. Det er ikke den mest effektive måten å ta opp nikotin i kroppen på.

Bedrifter fant en måte å bruke nikotinsalt som et middel til å gjøre 50 mg nikotin tålelig samtidig som den ble mer biotilgjengelig enn de tradisjonelle e-saftene.

Den hemmelige ingrediensen som får dette til å skje er bensoesyre. Benzoic acid tjener to sentrale formål i nikotinsalt:


1. Det hjelper nikotinsaltet til å fordampe ved lavere temperaturer, samt å senke pH-nivåene i nikotinsaltet, noe som resulterer i et mykere halsslag.

2. En kjemisk reaksjon oppstår som gjør nikotin mer absorberbar som fri base nikotin.


*Dette betyr at du kan bevege deg komfortabelt ved høye nikotinnivåer som 50mg, og det gjør det også lettere for kroppen å absorbere nikotin, i motsetning til nikotinsalter.

 

Så hva er forskjellen?


Fra et vapingperspektiv er forskjellen mellom fri base nikotin og nikotinsalt simpelthen hvordan det påvirker din vampe opplevelse.

En merkbar forskjell er hardheten forårsaket av høyere nikotinstyrker. Fri base nikotin har et høyere pH-nivå som påvirker alkaliniteten, noe som gjør det tøffere når du klatrer nikotinstigen. Mens nikotinsalt har lavere alkalinitet på grunn av benzoesyren, som gir deg en rapportert jevnere strupehals.

 
Hvilken enhet bruker jeg når jeg ønsker å dampe nikotin salt?
Det anbefales på det sterkeste å unngå å bruke høyt drevne apparater for å dampe nikotinsalt.

Husk alltid at nikotinsalt fungerer i lavere watt-enheter på grunn av den høyere mengden av nikotin absorbert, så vel som ikke å fordampe ved høyere temperaturer.

Enhetene er lavprofil og slanke, de fleste er automatiske, noe som betyr at du bare får damp når du inhalerer den, noe som gjør at det er en mer brukervennlig enhet.

 

Fordeler med nikotinsalt

 

- Brukervennlig - Den lave wattstyringsenheten som anbefales for å vampe nikotinsalter, er enkel å bruke og problemfri. Podsystemer eller små vape penner er den anbefalte varianten.

 

- Høyere Nikotin nivå -, jo mer øyeblikkelig rush du får fra nikotinsalter hjelper uhyre med å slutte med sigaretter. Noen kan hevde at nikotinsalter mer effektivt bekjempe røyksuget.

 

- Jevnhet - På grunn av at nikotinsaltforbruket er nesten helt bortgjemt for lavt watt, er resultatet et jevnere halsslag, uavhengig av nikotinnivået.

 

- Bruker mindre e-væske - På grunn av de høye nikotinnivåene og bedre absorpsjon, trenger du ikke å røyke så mye e-juice. Mindre dampproduksjon er nødvendig og kan være et stort pluss for noen som er på utkikk etter en mer lavprofilenhet som virker uten tvil bedre for din nikotintilfredshet.

 

- Tilfredshet - Vapers som startet sin reise med fri base-blandinger har ofte funnet at det er vanskelig å få samme tilfredsstillelse fra deres nikotin, nikotinsaltblandinger løser det på grunn av den kjemiske prosessen bak utviklingen. Resultatet er en høyere konsentrasjon av nikotin levert i enheter med lavere effekt, noe som gir en ekstra "umpf" til brukerens røyke opplevelse. 


Bilde linker:

https://www.flickr.com© Norgessigaretten 2014 - 2020